Είμαστε εισαγωγείς των μπαταριών Banner από το 1997. Με έδρα τη Λάρισα συνεργαζόμαστε με πολλούς επαγγελματίες στη Θεσσαλία και σε όλη τη χώρα. Η συνέπεια, η άμεση εξυπηρέτηση και ο σεβασμός του πελάτη, μας καθιέρωσαν ως μια από τις πλέον ευέλικτες επιχειρήσεις στο χώρο.

Η Banner, με τη μακρόχρονη εμπειρία της και με συνεχείς καινοτομικές πρωτοβουλίες, παράγει μπαταρίες υψηλής ποιότητος και εγγυάται αξιόπιστη λειτουργία. Η επιλογή των μπαταριών Banner ως πρώτη εφαρμογή σε πολλά καινούρια και υψηλών απαιτήσεων αυτοκίνητα, αποδεικνύει ξεκάθαρα πως δεν υπάρχουν ενδοιασμοί στην επιλογή των προϊόντων.

Επισκεφτείτε την ενότητα "Μπαταρίες" για να πληροφορηθείτε για τα προϊόντα που εισάγουμε και διαθέτουμε στην ελληνική αγορά. Στην ενότητα "Συμβουλές" θα βρείτε τεχνικές συμβουλές, τόσο για τη μπαταρία, όσο και για το αυτοκίνητο γενικότερα, για να κατανοήστε καλύτερα τη λειτουργία και τη χρησιμότητα της μπαταρίας στο όχημα. Επίσης για να βρείτε τον τύπο μπαταρίας που ενδείκνυται για το δικό σας αυτοκίνητο, θα διευκολυνθείτε από την αναζήτηση προϊόντος της Banner. Για να αγοράσετε τη μπαταρία σας online, επιλέξτε την ενότητα Batteryshop

Χρήστος Ξηρομερίτης