Η Banner, με τη μακρόχρονη εμπειρία της και με συνεχείς καινοτομικές πρωτοβουλίες, παράγει μπαταρίες υψηλής ποιότητος και εγγυάται αξιόπιστη λειτουργία. Η επιλογή των μπαταριών Banner από πολλούς κατασκευαστές, ως πρώτη εφαρμογή σε πολλά καινούρια αυτοκίνητα, αποδεικνύει ξεκάθαρα πως δεν υπάρχουν ενδοιασμοί στην επιλογή των προϊόντων της.

Είμαστε συνεργάτες της Banner και εισαγωγείς των προϊόντων της από το 1997. Συνεργαζόμαστε με πολλούς επαγγελματίες σε όλη τη χώρα. Η συνέπεια, η άμεση εξυπηρέτηση και ο σεβασμός του πελάτη, μας καθιέρωσαν ως μια από τις πλέον ευέλικτες επιχειρήσεις στο χώρο.

Επισκεφτείτε την ενότητα "Μπαταρίες" για να πληροφορηθείτε για τα προϊόντα που εισάγουμε και διαθέτουμε στην ελληνική αγορά. Στην ενότητα "Συμβουλές" θα βρείτε τεχνικές συμβουλές, τόσο για τη μπαταρία, όσο και για το αυτοκίνητο γενικότερα, για να κατανοήστε καλύτερα τη λειτουργία και τη χρησιμότητα της μπαταρίας στο όχημα. Επίσης για να βρείτε τον τύπο μπαταρίας που ενδείκνυται για το δικό σας αυτοκίνητο, θα διευκολυνθείτε από την αναζήτηση προϊόντος της Banner. Για να αγοράσετε τη μπαταρία σας online, επιλέξτε την ενότητα Batteryshop

Χρήστος Ξηρομερίτης